IEDBarcelona

Image from Google Jackets

Modernist cuisine Nathan Myhrvold, con Chris Young y Maxime Bilet ; fotografías de Ryan Matthew Smith y Nathan Myhrvold el arte y la ciencia de la cocina

By: Material type: TextTextPublication details: Köln : Taschen, 2014Description: 6 v. (xiii, 335 ; 473 ; 399 ; 403, vii ; 287, cxiv ; xi, 361 p.) il. col. 34 cmISBN:
  • 9783836532587
Subject(s): Additional physical formats: Arte y la ciencia de la cocina
Contents:
1. Historia y fundamentos ; 2. Técnicas y equipamiento ; 3. Animales y plantas ; 4. Ingredientes y preparaciones ; 5. Recetas listas para servir ; [6.] Manual de cocina (encuadernación en espiral y 28 cm alto). Los 5 volúmenes van en estuche
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Star ratings
    Average rating: 0.0 (0 votes)
Holdings
Item type Current library Collection Call number Vol info Status Date due Barcode
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 1 Núm. Available 4374441
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 2 Núm. Available 4374442
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 3 Núm. Available 4374443
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 4 Núm. Available 4374444
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 5 Núm. Available 4374445
Llibre_M IED Barcelona Sala Comunicación y Eventos - Communication & Event Des R2.056.41 Myh (Browse shelf(Opens below)) Vol. 6 Núm. Available 4374446
Browsing IED Barcelona shelves, Shelving location: Sala, Collection: Comunicación y Eventos - Communication & Event Des Close shelf browser (Hides shelf browser)
R3.053.95 Fue Manual práctico para la organzacion de eventos: R3.053.95 Sis Marketing de eventos R2.056.41 Myh Modernist cuisine R2.056.41 Myh Modernist cuisine R2.056.41 Myh Modernist cuisine R2.056.41 Myh Modernist cuisine R2.056.41 Myh Modernist cuisine

1. Historia y fundamentos ; 2. Técnicas y equipamiento ; 3. Animales y plantas ; 4. Ingredientes y preparaciones ; 5. Recetas listas para servir ; [6.] Manual de cocina (encuadernación en espiral y 28 cm alto). Los 5 volúmenes van en estuche

There are no comments on this title.

to post a comment.

Powered by Koha